Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Στράτος Τζώρτζογλου: «Κοινώνησα τη Μ. Παρασκευή - Ο άθεος Αϊνστάιν λίγο πριν το τέλος είπε "υπάρχει Εκτύπωση E-mail
19.05.20

Στράτος Τζώρτζογλου: «Κοινώνησα τη Μ. Παρασκευή - Ο άθεος Αϊνστάιν λίγο πριν το τέλος είπε "υπάρχει Θεός"» (Video) - Media Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου” ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου , μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την επαναλειτουργία των εκκλησιών, κάτι που ο ίδιος περίμενε, καθώς δηλώνει θρησκευόμενος. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κοινώνησε ήδη τη Μ. Παρασκευή και παρακολούθησε κανονικά τις λειτουργίρε της Μ. Εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μόνο εμείς μπορούμε να αφορίσουμε, δηλώνει η Ιερά Σύνοδος και ακυρώνει τους αφορισμούς Μητσοτάκη, Κε Εκτύπωση E-mail
18.05.20

Μόνο εμείς μπορούμε να αφορίσουμε, δηλώνει η Ιερά Σύνοδος και ακυρώνει τους αφορισμούς Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά Η Ιερά Σύνοδος στέκεται απέναντι από την απόφαση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου να αφορίσει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτικής προστασίας, ακυρώνοντας επί της ουσίας την κίνηση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευρεία σύσκεψη για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων Εκτύπωση E-mail
17.05.20

Ευρεία σύσκεψη για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων Η ελληνική κυβέρνηση φέρεται να ανησυχεί πως και αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει ένα μεγάλο κύμα μεταναστευτικών ροών, μετά το πέρας της πανδημίας του κορονοϊού. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έτσι βάζει τάξη ο Μητσοτάκης: Στα 308,7 εκ.εκτινάχθηκαν τα χρέη της ΝΔ το 2019, σχεδόν 100 εκ. περισ Εκτύπωση E-mail
15.05.20

Στο ύψος των 308,7 εκατομμυρίων ευρώ έχουν φτάσει πλέον οι οφειλές της Νέας Δημοκρατίας σε δάνεια, σύμφωνα με τον ισολογισμό του κόμματος για το 2019.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να πώς οι εισαγγελείς μεθόδευαν τις παραγραφές Εκτύπωση E-mail
15.05.20

Να πώς οι εισαγγελείς μεθόδευαν τις παραγραφές Σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον ρόλο των εισαγγελέων που στράφηκαν εναντίον του Δημ. Παπαγγελόπουλου προχώρησε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά τη χθεσινή κατάθεσή της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αφωνος και κρυπτόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες που εξαφάνισε το σπ Εκτύπωση E-mail
13.05.20

Για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει άφαντος και το Μέγαρο Μαξίμου δεν κάνει καμία δήλωση μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του documentonews.gr σχετικά με την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι προικισμένοι της Βουλής Εκτύπωση E-mail
11.05.20

Το πρωί της περασµένης Παρασκευής διέρρευσε από την κυβέρνηση ότι η Βουλή επρόκειτο να δώσει στη δηµοσιότητα µετά το μεσημέρι τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) των βουλευτών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το σχέδιο διάσωσης του τουρισμού εν μέσω πανδημίας Εκτύπωση E-mail
09.05.20

2020-05-07t000000z_1777123794_rc2rjg9xpm0y_rtrmadp_3_health-coronavirus-greece-santorini Τα βασικά σημεία του σχεδίου για την ασφαλή διαχείριση της πανδημίας ενόψει της τουριστικής περιόδου παρουσίασε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Covid-19: Τα 6 ελληνικά νοσοκομεία που συλλέγουν πλάσμα για σοβαρά νοσούντες Εκτύπωση E-mail
07.05.20

Ενεργοποιήθηκε στις 28 Απριλίου η πολυκεντρική μελέτη φάσης 2, που αφορά στη συλλογή πλάσματος από ιαθέντες ασθενείς από τη νόσο COVID-19 και τη χορήγησή του σε σοβαρά νοσούντες από την ίδια νόσο. Μετέχουν ερευνητές από έξι ελληνικά νοσοκομεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μνήμη Περικλή Κοροβέση, το «Κάρφωμα» Εκτύπωση E-mail
06.05.20

Μνήμη Περικλή Κοροβέση, το «Κάρφωμα» Δεν θυμόμουν πότε ακριβώς συνέβη. Τώρα, μες στα πολλά (και λίγα είναι...) που γράφτηκαν για τον Περικλή με το θάνατό του, μου το θύμισε ο Τάσος Κωστόπουλος, («Ο Περικλής και τα λαγωνικά», «Εφ.Συν.» 17-19/4/20), ότι η... αναγόρευση του Περικλή σε αρχηγό της «17Ν» (Αγγελική Νικολούλη, «Εθνος») συνέβη στις 29/9/89. Την επομένη, Σάββατο 30/9/89 σχολίαζα από την «Ελευθεροτυπία», με τίτλο: «Κάρφωμα»:

Διαβάστε περισσότερα...
 
63 ρομποτάκια του Twitter συνιστούν… Άδωνι! Εκτύπωση E-mail
04.05.20

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται ως ένας «λαοφιλής» και «ισχυρός» πολιτικός στα Social Media. Κάθε του tweet ριτουιτάρεται τουλάχιστον 100 φορές με αποτέλεσμα να πλάθεται η διαδικτυακή εικόνα ενός «αξιαγάπητου» πολιτικού και ενός «διαμορφωτή» της κοινής γνώμης. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, η αλήθεια είναι μακάβρια και γεμάτη από «κλούβια αυγά».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 254 - 276 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote